Branislava-Insigte

anaBranislava (1988.), koju još zovu i Brana i Lady je originalna novosađanka. Student je turizma i hotelijerstva, manekensku obuku završila je u agenciji Orea, a planira da se nakon završenih studija se posveti usavršavanju, da upiše standardne plesove. Visoka je 167 cm, ima 48 kg, u horoskopu je škorpija / strelac. Modni stil je urbano i cassual, modni kreator Alexandar McQeen. Crno je boja koja dominira u njenom ormanu za odeću. Parfem koji koristi je Dolce &Gabanna – The one. Omiljeni cvet je narcis, a od životinja mačka. Ne prati sport, bavi se aerobikom.
Volela bi da upozna Jovanku Broz i Seku Sabljić. Maldivi su turistička destinacija gde bi želela da otputuje. Wikipedia je sajt koji redovno posećuje. Ima vozačku dozvolu i najradije bi vozila neki automobil koji ne zagađuje okolinu.
Rock, funk i jazz je muzika koju sluša, a najradije pevuši pesme iz repertoara Vaya con Dios. Ona je vegeterijanka tako da jede ono što takva vrsta ishrane podrazumeva, omiljeno voće su breskve i jagode. Srećan broj je 3, a petak je srećan dan. Knjiga koju preporučuje je Dama sa kamenjara. Omiljeni filmski glumac je Jonny Depp, a film Benjamin Button.
Slobodno vreme provodi sa prijateljima i voli da posećuje dobre svirke i izložbe. Životni moto: Iskustvo je najbolji učitelj. Skromnost je ono čemu se divi. Na pitanje šta je za nju uspeh, kaže: Da tvoja dela žive i posle tvoje smrti. Žene žele mnogo stvari od jednog muškarca, a muškarci jednu stvar od mnogo žena – njeno je promišljanje na temu muškarci. Muškarac iz snova je sposoban da prati njene promene, da je razume i dok ćuti, da je džentlmen. Idelna veza je ona u kojoj se oseća spokojno i nesputano.
Prijatelji kažu da je ekscentrična, duhovita i pouzdana osoba. Srećnom je čine prijatelji, porodica i gomila krpica. Idealno mesto na kojem bi živela je ipak Novi Sad, samo sa malo više novca. Voli da priča o o modi, filozofiji… Plaši se samoće, a ne voli licemerje i površnost.

KANDIDATKINJE 2010