Aleksandra-Auris

anaAleksandra (1986.) koju prijatelji zovu Cana iz Zrenjanina je, a studira i radi kao model u Novom Sadu. Završila je srednju poljoprivrednu školu i obožava cvećarske poslove, san joj je da ode u Holandiju i da pored neke vetrenjače gaji lale. Bavi se folklorom, a izuzetno se razume u kozmetiku.


Visoka je 186 cm, ima 65 kg, u horoskopu je strelac, podznak vaga. Modni stil zavisi od raspoloženja i mesta na koje ide. Ne izdvaja ni jednog modnog kreatora, jer samtra da je u kreiranju sopstvenog izgleda ona sama najbolja. Boje koje voli su roza, bela i crna. Omiljeni cvet je ruža, a od životinja mačka i to crna, i papagaj. Navija za Partizan u svim sportovima, pa i u fudbalu. Omiljeni sport je odbojka. Želela bi da otputuješ u Indiju, Holandiju i Rusiju. Sajtovi koje posećuje su Facebook, Limundo, VPSNS…


Pesme koje najradije pevuši su uglavnom one sa folklora. Najradije jede sarmu, sendviče, spanać, musli za doručak… Omiljeno voće: breskve i trešnje. Srećni brojevi su 14 i 13, a dani petak i sreda. Žudnja za životom je knjiga koju preporučuje. Omiljeni film je 21, o momku koji se kocka da bi skupio pare za studije. Omiljeni filmski glumac Džek Nikolson. Slobodno vreme provodi sa prijateljima ili čitajući.Životni moto: budi svoj, ostvari sve svoje snove, jer kad ima volje, ima i načina.
Uspeh je: Zadovoljan čovek – uspešan čovek. Divi se upornosti.
O muškarcima kaže da su uglavnom iskreniji od žena. Idelna veza je puna poverenja, razumevanja, strasti... Muškarac iz snova je lep, visok, pametan, uspešan, uredan i sposoban.
Prijatelji bi je opisali kao preiskrenu, dragu, osetljivu, zamišljenu… Srećnom je čine dragi ljudi, pozitivno razmišlajnje, pokloni. Idealno mesto na kojem bi živela je ili u jako velikom gradu ili u netaknutoj prirodi. Voli da priča o psihologiji, ekologiji…voli da se šali. Ne voli laž, plaši se samoće i mraka.

KANDIDATKINJE 2010